Haber

Ahmet Davutoğlu, Ramazan Bayramı’nda Nurdağı’nda depremzedelerle namaz kıldı.

GELECEK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ramazan Bayramı’nda bayram namazını Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde kıldı. Depremzedelerle birlikte dua eden Davutoğlu, “Tatilimizi deprem bölgesinde geçirmeye karar verdik” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bayram namazını Kahramanmaraş’ta depremin vurduğu Gaziantep’in Nurdağı ilçesindeki Fatih Millet Camii’nde kıldı. Davutoğlu, namazın ardından camide halkla birlikte bayramı kutladıktan sonra eşi Sare Davutoğlu ile konteyner kenti ziyaret etti. Depremzedelerin aileleriyle bayramlaşıp sohbet eden Davutoğlu, depremin büyük bir acı olduğunu ve bu acının bölgedeki her meskene yansıdığını belirtti. Bu benim depremden sonraki ikinci gelişmem. Deprem bölgesini defalarca gördük. Halkımızın metanetini, sabrını, dirayetini her seferinde burada görmekten onur duyuyorum” dedi.

Afetin depremzedelerin yanı sıra tüm milletin imtihan ve imtihanı olduğunu ifade eden Davutoğlu, “Bugün milletlerin imtihan ve imtihan günüdür. Omuz omuza duracağız, bütün bu engelleri aşacağız. Karşılaştığımız tüm bu zor günleri hep birlikte aşacağız.”

Davutoğlu, açıklamasının ardından Hurşit Mezarlığı’nı ziyaret ederek depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarına karanfiller bırakarak dua etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu