Haber

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok: Sahte anketler yayınlıyorlar

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Ankara’da 31 Mart seçimleri için yapılan anketlerle ilgili, “Sahte anketler yayınlıyorlar. Bu anketlerin doğruluğu yok. Bu anketler Cumhurbaşkanlığı’nda da yapıldı.”

Keçiören Belediye Başkanı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Turgut Altınok, Sincan ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi. Turgut Altınok, “Sincan’ı 31 Mart zaferine hazır gördük. Son seçimde yüzde 65-30’du. Bu sefer yüzde 75-25 yapacağız. Sincan’ın büyükşehir belediyesinden 5 yılı var. Geri vereceğiz” dedi. Sincan’a kaybettiği 5 yıl.Belediyenin sunduğu hizmetler Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden fazla.Sincan Belediye Başkanı Sincan’a kaç eser kazandırdı?Ankara Büyükşehir Belediyesi neler getirdi?60’ta 1 bütçeyle Sincan Belediyesi Sincan’a birçok eser ve hizmet kazandırdık.Sincan, “5 yılda alamadıklarımızı telafi edeceğiz” dedi.

Birçok CHP seçmeninin kendisine oy vereceğini söylediğini belirten Altınok, “İnşallah Ankara’mızın altın çağı Altınok’la başlayacak. Ankara’da eser ve hizmet dönemi başlayacak. AK Parti’nin başarılı belediye başkanlığı misyonu başlayacak” dedi. Yine Ankara’dayım.”

‘KAPI KAPI GİDECEĞİZ’

Altınok, 31 Mart seçimleri için yapılan anketlere ilişkin ise, “Sahte anketler yayınlıyorlar. Bu anketlerin doğruluğu yok. Bu anketler Cumhurbaşkanlığı’nda da yapıldı. 57 vardı, 60 vardı. Anketin nerede olduğunu biliyor musunuz?” ? Anket bu Sincan. En az 70, en fazla 75.” Bekliyoruz. Birçok ilçemizde de bu atmosfer var. Sahaya çıkmanın heyecanı, sevgisi ve coşkusu vardır. Ankaramızın boşa giden 5 yılı var. Kapı kapı dolaşacağız. Kırılanları kucaklayacağız. Bizim sevgimiz milletimize hizmet etmektir. Sokaktaki çocuklarımıza, gençlerimize dokunmak. İşler ve hizmetler yaratmak. . Bizim aşkımız yemek, içmek, gezmek değil; vatandaşlarımızın yanında olmak, acı günlerinde acılarına, mutlu günlerinde sevinçlerine ortak olmaktır. Biz buyuz. Biz fildişi kulelerden veya sosyal medyadan birkaç tane geçersiz tweet atanlar değiliz. Altınok sokağın ve halkın adamıdır. Biz, “Çalışmalarımızla halk için gerçek olanı gösterdik” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu