Haber

Denizlispor U16 Takımı, Afyonspor’u 4-1 mağlup etti

TFF Gelişim U16 Ligi 5.Lig’in 9. haftasında HES İlaç Afyonspor’u 4-1 mağlup eden Denizlispor, haftayı 3 puanla kapatarak ligdeki 3. galibiyetini aldı.

TFF Gelişim U16 Ligi 5. Grup 9. haftasında Servergazi Stadı’nda oynanan maçta Denizlispor, HES İlaç Afyonspor’u 4-1 mağlup etti. HES İlaç Afyonspor’un 4. dakikada Semih Can Bozkurt’un golüyle 0-1 öne geçtiği maçta Denizlispor’un golleri; 34. ve 60. dakikada Yaşar Yasin Yumlu, 37. dakikada Mahmut Er ve 68. dakikada Abdullah Ezer gol attı. Denizlispor bu galibiyetle haftayı 3 puanla kapatarak puanını 12’ye çıkardı ve ligdeki 3. galibiyetini aldı. Karşılaşmaya pahalıya mal olan Denizlispor U16 kadrosunun Teknik Müdürü Mahmut Ayhan, “Maçın hemen başında geriye düşmesine rağmen takım hemen toparlanarak maçı tersine çevirdi ve maçı kazanmasını bildi. basit ve bireysel hatalardan dolayı çok puan kaybettik. Burada daha çok çocukların gelişimine odaklanıyoruz. Bunu çözmeye çalışıyoruz” dedi.

“Takım olarak inandık ve başardık”

Karşılaşmada 2 gol atan Yaşar Yasin Yumlu ve Enes Öner, “Takım olarak inandık ve başardık. İnşallah bu şekilde devam edecek ve ligi üst sıralarda bitirmeyi hedefliyoruz” sözlerini kullanarak neler yaşadıklarını dile getirdiler. geride kalmasına rağmen büyük bir çaba ve oyunla kazandı. – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu