Haber

Derbide sakatlanan genç stoper için Şenol Güneş’ten açıklama: Tayyip’e çok üzüldük, maalesef yenildik

Spor Toto Üstün Lig’in 27. haftasında Beşiktaş, Kadıköy’de Fenerbahçe’yi 4-2 mağlup etti. Lig hazırlıklarına geri dönen Şenol Güneş, Siyah-Beyazlılar’ın antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Güneş, takımdaki eksiklikler hakkında bilgi verdi.

İşte Güneş’in açıklamaları:

Valentin Rosier, boynundaki rahatsızlığın iyi olduğunu söyledi. Biraz kendini tuttu, başını öne eğdi. Şimdi öyle bir sorun yok gibi görünüyor. Şimdi hazır. Romain Saiss, sevilen birinin kaybından olumsuz etkilendi. Yarın bugün göreceğiz. Hafta sonu değerlendireceğiz.

“TAYYİP’E ÇOK MİNNETTARIZ OLDU, ONU KAYBETTİK”

Giresun maçımız var, sakatlıklarımız var. Tayyip için çok üzgünüz. Maalesef kaybettik. Uzun süredir iyi oynuyor. İyi bir karakterdi. Welinton cezalı. Dele Alli sakatlandı. Diğerleri bizimle. Maç bitti. Bugünü yaşıyoruz.”

“SALİH’İN DİNLEMESİ GEREKİYOR”

Necip baba oldu. Tayyip ameliyat olur. Salih Uçan’ın da dinlenmeye ihtiyacı vardı. Ama çok değerli değil.

“N’KOUDOU’NUN SORUNU YOK”

N’Koudou’dan oyun olarak beklediğimizi alamadık. Çok yetenekli, çok güzel bir oyuncu ama dönem başından beri gördüğüm kadarıyla zaman zaman parlasa da yeteneğini bize fayda sağlayacak şekilde kullanamadı. Bir de ayrılma durumu var. Transferde bazı kurallar var, en son düşünülmesi gereken oyuncu ama bizim oyuncumuz. Gitmedi, yok sayamayız, dönem sonuna kadar bizimle. Rastgele sorun yok.

“F.BAHÇE’NİN DURUMU BİZİM BAŞIMIZA BAŞLAMAZ”

Fenerbahçe’nin galibiyeti bizim için doğal bir moral oldu. Ancak gönül istemez başımıza gelsin, kendi alanında 10 kişiyi bir rakibe kaptırmak iyi bir şey değil. Maç kaybetmek hata değildir. Kazandığında her şey güzel.

“DELE ALLI KALMAK İSTİYORSA SAKLAYIN, DELE ALLI GİTMEK İSTİYORSA GİT”

Dele Alli sakatlığını düzeltsin, sonra bakarız. Kalmak istiyorsa bırak kalsın. Gitmek istiyorsa bırak gitsin ama ekonomik olarak şartlar uygun.

haber-alanya.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu