Haber

ORHAN ERİNÇ’İN SON YOLCULUĞU VAR

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) eski Genel Başkanı ve Cumhuriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Orhan Erinç (87), Şakirin Mescidi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) eski Genel Başkanı, Cumhuriyet gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni ve Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) eski Genel Başkanı, gazeteci-yazar Orhan Erinç Pazar günü yaşamını yitirdi. 87 yaşında. Erinç Cağaloğlu’ndaki Türkiye Gazeteciler Cemiyeti binasında tören düzenlendi. Daha sonra Erinç’in cenazesi Üsküdar’daki Şakirin Camii’ne getirildi. Eşi Oya Erinç, kızları Esra ve Aslı Erinç ile torunları cami avlusunda taziyelerini kabul ettiler. Erinç için cenaze namazı kılındı, helallik alındı. Erinç, Merdivenköy Mezarlığı’na defnedildi.

“HERKES ONU SEVDİ”

Orhan Erinç’in eşi Oya Erinç, “Benim için çok önemli bir insandı. hastanede tedavi altına alındığını, yürümekte zorlandığını, ciğerlerinde ödem oluşmaya başladığını, hastanede de koronavirüse yakalandığını, “Sonra kurtaramadılar. Yaklaşık 5 gündür hastanedeydi. Hiçbirimiz göremedik. Orhan artık her yerde” dedi.

tonya-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu