Teknoloji

Prince of Persia’ya Geri Dön: The Sands of Time Remake: Şu anda tasarım aşamasında

 
Ubisoft tarafından oyuncuların beğenisine sunulan aksiyon macera oyunu Prince of Persia: The Sands of Time için yeni bir remake versiyon geliyor. Bu noktada tanıtım fragmanının yayınlanmasının ardından sessizliğe bürünen yapım şu anda konsept/tasarım aşamasında. Mayıs 2022’de geliştirmeyi Ubisoft Pune ve Ubisoft Mumbai gruplarından devralan Ubisoft Montreal, şu anda bu yeniden üretim sürümü üzerinde çalışıyor.
 
Remake versiyonunun tanıtım fragmanı oyuncular tarafından beğenilmedi.
 
 
 
Oyunun yeniden üretilmiş versiyonu için daha önce yayınlanan tanıtım fragmanı oyuncular tarafından beğenilmedi ve eleştiri odağı oldu. Bu durum üzerine grup projeyi elden geçirme kararı aldı ve uzun bir süre bu versiyondan ses çıkmadı. Şu anda tasarım aşamasında olan projenin üreticisi Jean-Francois Naud ve yönetmeni Michael McIntyre, 12 Haziran’da gerçekleşecek Ubisoft Forward etkinliğinde bu oyunla ilgili herhangi bir içeriğin sunulmayacağını belirtti.
 
Prince of Persia: The Sands of Time Remake’in daha önce 18 Mart 2021’de PlayStation 4, Xbox One ve PC’de çıkması planlanıyordu. Ancak gelen eleştiriler projenin ertelenmesine neden oldu ve oyun daha sonra 2022’ye atıldı. Bu süreçte Ubisoft, bu projenin Ubisoft Montreal tarafından devralınacağını duyurdu.
 
Projenin devralınmasıyla birlikte yeniden tasarlandığını görüyoruz. Umarız Prince of Persia: The Sands of Time oyununa yine güzel bir üretilmiş versiyonla adım atabiliriz.

caycuma-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu