Ekonomi

Sinan Ogan: İstediğimiz tüm hedeflere ulaştık

Ogan, yabancı oyların sayımının devam ettiği ATO Kongresi önünde yaptığı açıklamada, seçimlerin ikinci tip olacağını ilk andan itibaren söylediklerini hatırlattı.

Seçim öncesi yüzde 11-12 civarında oy almayı beklediklerini ifade eden Oğan, “Biz o oyu aldık sanıyoruz ama bazı sandıklarda yüzde 2 erozyon yaşadık. Muharrem İnce son 3 gün içinde resmen yutkunduk.Seçim günü söylenti okullara “Sinan Ogan çekildi” pankartı astılar değerlendirmesini yaptı.

“Sorumlu devlet adamları gibi davranacağız”

Türk milliyetçilerinin daha önce seçimin göbeğinde yer alacaklarını vurguladıklarını hatırlatan Ogan, “‘HDP ve HÜDA PAR bu seçimde anahtar olmayacak’ dedik. ‘Bu seçimin belirleyicisi biz olacağız’ dedik. “Kargaşaya dönüşmemesi için tüm sorumluluğu üstleneceğiz. Sorumlu bir devlet adamı gibi davranacağız.” dedi.

“İkinci turda kimi destekleyeceksiniz?” Soruyu yanıtlayan Oğan, şunları söyledi:

“İstişare edeceğiz. Bugün hem Ata İttifakı bileşenlerini hem de birlikte hareket ettiğim yol arkadaşlarımı toplantıya davet ettim. Bugün her iki tarafla ortak istişare toplantısı yapacağız. Bu istişareler devam edecek ve inşallah yapacağız. Bir an önce sonuca varın. Bu sonuç Sinan Oğan’ın değil, ortak aklın kararı olacaktır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu