Teknoloji

Soundcore Hoparlörler Noel Partilerini Her Yere Götürür

Kullanıcılarını akıllı ve yüksek performanslı çalışmalarla buluşturan Anker, yılın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan yılbaşı partilerinin vazgeçilmezi olmaya aday. Bulundukları her ortamda parti havası yaratan Anker Soundcore hoparlörler, rengarenk ışıkları ve Partycast teknolojisi sayesinde yılbaşı gecesini ışıklı bir ziyafete çeviriyor.

 

Yılın en çok beklenen, en hazırlıklı ve en eğlenceli dönemi için geri sayım başladı. 2022’ye veda, 2023’e merhaba diyeceğimiz yılbaşı için planlar yapılıyor. Kimileri şehir dışında huzurlu bir kutlamayı tercih ederken, kimileri ne olursa olsun arkadaşları ve sevdikleriyle ortada kalacak. Bu toplantıların merkezinde her zaman partiler, partilerin merkezinde ise müzik yer alır. Partinin konsepti, şekli ya da kalabalığı ne olursa olsun, müziğin ortamın ruhunu değiştirdiği unutulmamalıdır. Anker Soundcore konuşmacıları, Noel ruhunu hissetmek için partilerde yerlerini almaya hazır. Partycast özelliği sayesinde partilere ışıklarıyla renk katan Anker Rave+, Anker Rave PartyCast, Anker Rave Neo ve Anker SoundCore Flare 2 hoparlörler, ortamı ışıklı bir şölene dönüştürmenizi sağlıyor.

 

Yeni Yıl ruhunu partinize taşıyın

Anker Soundcore’un yüksek performanslı hoparlörleri, müziğin ritmine göre göz kamaştırıcı bir ışık gösterisi yaparak bulundukları ortamı bir parti havasına sokar. Partycast teknolojisi ve Soundcore uygulaması sayesinde birden fazla hoparlör kolayca birbirine bağlanabilir ve hoparlörlerin ışıkları müzikle dans ederek tamamen senkronize bir ışık gösterisi oluşturur.

 

Yüksek kapasiteli bataryası sayesinde 24 saat kesintisiz kullanım sunar. Anker Rave+, Çift 5,25 inç woofer, 2 inç tweeter ve bir bas bağlantı noktası ile net tiz ve güçlü bas ile 105 dB ses gücü sunar. Ayrıca IPX4 dereceli koruma teknolojisi ile yağmur, kar ve diğer sıvılara karşı koruma sağlayarak partilerin yarım kalmasını engeller. Parti Aydınlatması algoritmasını ve bağımsız DSP’yi kullanan hoparlör, müzik boyunca dans eden tamamen senkronize bir ışık gösterisi oluşturmak için müziğin ritmini kullanır. 80W gücü ile partileriniz için süper ses yüksekliği sağlar. Anker Rave Party Oyuncu, Tüm arka paneli kaplayan büyük boyutlu pasif radyatörü ile gerçek zamanlı olarak geliştirilmiş derin ve ağır basları ortaya çıkarır. 18 saat çalma süresine sahip olan cihaz, Soundcore uygulaması üzerinden kişiselleştirilebilen ışık gösterisi ve ses kalitesi ile uzun soluklu eğlenceli partiler vadediyor. Tutma sapı sayesinde kolayca taşınabilir. Anker Rave Neo, Tweeter ve woofer çıkışları ile 98dB ses gücü sağlar. IPX7 dereceli kasası ile sıvılara karşı dayanıklı olan cihazın oynatma süresi de 18 saat. Küçük ve kolayca taşınabilir Anker SoundCore Flare 2 Öte yandan çift sürücüsü ve pasif radyatörü sayesinde her yöne 360 ​​derece yayılan 20W’lık bir ses sağlıyor. 12 saat çalma süresine sahip olan cihaz, hızlı şarj girişi sayesinde 3,5 saat gibi kısa bir sürede tamamen şarj oluyor. Ayrıca Soundcore uygulaması üzerinden kontrol edilebilen 6 farklı ışık modu ile atmosferin kontrolünü elinize almanızı sağlar.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu