Haber

Yıldırım’da karate rüzgarı

Bursa-Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu SporBursa İller Arası Karate Ligi Finali’ne 16 il, 57 il katıldı. SporKulüpten toplam 780 sporcu katıldı.

Yıldırım Belediyesi Küçükler ve Yıldızlar İlçe Ortası Karate Ligi Finali’ni düzenledi. Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuvaya 780 sporcu katıldı. Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, AK Parti Yıldırım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rüştü Maviçiçek, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Yıldırım Belediyesi olarak ulusal ve uluslararası birçok maça ev sahipliği yaptıklarının altını çizen Lider Oktay Yılmaz, “Yıldırım ilçemiz sadece tarih, sanat ve kültür şehri değil, aynı zamanda bir spor şehri. Herkesi bir araya getirmek için önemli yatırımlar yapıyoruz. Sporla iç içe Yıldırım Belediyesi olarak yeni Naim’ler yetiştirme gayretiyle çalıştığımız tesisimizde birçok yarışmaya ev sahipliği yaparak ve yarışmalarda başarılar elde ederek Yıldırım’ın adını duyuracağız.”

146 bin 503 vatandaşa spor hizmeti

Yıldırım’da spor yatırımlarına ivme kazandırdıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Yıldırım’ın spor kenti kimliğini güçlendiren hizmetlerimiz meyvelerini veriyor. Yıldırım Belediyesi olarak Yaz ve Kış Spor Okullarında 83 bin 716, 15 bin 531 Son 3,5 yılda Jimnastik Okullarında Sosyal Sorumluluk Projelerimizde 11 bin 452 çocuğa, Kadın Spor Merkezlerimizde 34 bin 987 kadına ve toplam 146 bin 503 vatandaşımıza spor ve antrenman hizmeti verdik. Belediyemizin düzenlediği Bursa İller Arası Karate Ligi Finalinde ter döken sporcularımız” dedi. – BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu