Haber

Arnavutköy’de Silahlı Saldırı: 2 Çocuk Yaralandı

Arnavutköy’de biri 14, diğeri 15 yaşında iki çocuğa bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. İddiaya göre olayın, saldırıyı gerçekleştiren kişinin kardeşiyle kavga etmesi nedeniyle meydana geldiği, kurşunların hedefi olan iki çocuğun ise hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Olay, dün gece Arnavutköy İslambey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, mahalledeki bir parkın ara sokağında yürüyen BMK (15) ve SYB (14), motosikletle olay yerine gelen adının KV olduğu öğrenilen kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırının ardından kurşunların hedefi olan iki çocuk yaralanarak yere yığıldı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yeri ve çevresinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak yaralıları hastaneye kaldırdı. Çocukların tedavisi devam ederken polis her yerde saldırganı arıyor.

Sakinler kaçtı ve tabureler sağa sola düştü.

Bu sırada sokakta oturan mahalle sakinleri silah seslerini duyunca sağa sola koştu. Panik anlarında taburelerin devrildiği, bardaklarda çay ve fasulyelerin masada kaldığı görüldü.

Kardeşiyle kavga ettik

Hastanede yaralı çocuklardan alınan ilk ifadede, saldırıyı gerçekleştiren şahsın kardeşiyle kavga etmesi nedeniyle olayın meydana geldiği belirtilirken, polis ekipleri olayın nedeni ve şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. saldırgan.

“Koştuk ve gerçekten vurulduğunu gördük.”

Mahalle sakinlerinden Murat Oduncu, yaşananları şöyle anlattı: “Balkonda oturuyorduk, yerde yatan çocuğu gördük. Ne olduğunu sorduğumda vurulduğunu söyledi. Koştuk baktık. , gerçekten vurulmuşmuş, polisi ve ambulansı aradık. 2 kişi vuruldu, biri aşağıda, diğeri burada yere düştü. Ekiplere haber verdim. Çocuğun durumu iyi ama “Aşağıdaki biraz küçüktü.” kötü, ağlıyordu” dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu