Teknoloji

Geçmişten Günümüze Oyunlarda Karınca Adam: Belki Quantumania İzlemeden Oynamak İstersiniz

Ant-Man and The Wasp: Quantumania sineması nihayet vizyona girdi. Karakterin hayranları için değerli bir yere sahip olan sinema, Marvel Sinematik Evreni’ne de yeni bir soluk getirdi. Sinemanın erdemleri için sıra dışı bir liste hazırladık.

2011’den beri çıkan tüm Ant-Man oyunları;

1. Nihai Marvel Capcom 3’e Karşı (2011)

2011’de çıkış yapan Ultimate Marvel vs. Capcom 3’te neredeyse tüm Marvel ve Capcom karakterlerini karşı karşıya getirebilirdik. Elbette Ant-Man onlardan biriydi. Tag Team modlarında karşımıza çıkan karakter, oyunun en can alıcı özelliklerinden birinde başrol oynadı.

2. Marvel Ultimate Hero Squad Çevrimiçi (2011)

Marvel Superior Hero Squad Online’da Ant-Man karakterini kontrol edebildik, dilediğiniz Marvel karakteri ile online maceraya atılabilirsiniz ancak bugün sunucuların kapalı olması nedeniyle oynanamıyor.

3. Lego Marvel Nihai Kahramanlar (2013)

Marvel Superior Hero Squad’da olduğu gibi kısmen açık bir dünyada istediğiniz Marvel karakteri ile keyifli ve eğlenceli bir maceraya atılacağınız Lego Marvel Wonderful Heroes’da da elbette Ant-Man’de olabilirsiniz.

4. Marvel Kahramanları Omega (2013)

Bugün sunucuları kapatılan bir diğer oyun olan Marvel Heroes Omega, 2015 yılında ilk Ant-Man filmi vizyona girdiğinde karakteri oyuna ekleyerek çeşitlilik anlamında çıtayı yükseltmişti.

5. Lego Marvel’in Yenilmezleri (2016)

Adına Avengers filminden sonra gelen büyük kahraman ekibi de Lego oyun çılgınlığına elbette dahil oldu. İlk Ant-Man filminden sonra karakter ek bir paketle yapımda yer alabilir.

6. Lego Marvel Nihai Kahramanlar 2 (2017)

İlk oyunun yakaladığı başarının ardından devam oyununda Ant-Man karakterine yer veren yapımcılar, farklı özellikler ve kostümler ekleyerek karakterin daha gösterişli görünmesini sağladı. Oyunda hem büyüyebiliyor hem de küçülebiliyoruz.

7. Marvel: Nihai İttifak 3 (2019)

Sadece Nintendo Switch için çıkan Ultimate Alliance 3’te Ant-Man karakterine yer vermeyi unutmamış. Serinin ilk 2 oyununda yer almayan karakter son olarak 3. oyunda kendine yer bulabilmişti.

8. Marvel’in Yenilmezleri (2020)

Bir süper kahraman olarak değil sadece doktor Hank Pym olarak karşımıza çıkan Ant-Man, oyunda bize yardımcı olan bir karakter olarak görev üstleniyordu. Üzücü olan şey, oynanabilir olmaması.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu