Haber

İmamoğlu: İstanbul seçimlerini kazanmaya devam edeceğiz

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul’un ilçe seçimlerinin yanı sıra bundan sonraki İstanbul seçimlerini de kazanmaya devam edeceğiz.

Çiftçilere ücretsiz verilecek yaklaşık 10 milyon kışlık sebze fidesinin dağıtım töreni İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Çatalca’da düzenlendi. Törene İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra CHP Küme Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın katıldı.

Programda konuşan Ekrem İmamoğlu, “Bir ülkede ekonomik kriz varsa, insanlar sıkıntıdaysa sorumlu hükümet o ülkenin ekonomisini yöneten hükümettir. Ama biz yerel yönetim olarak sorumluyuz. Neler yapabiliriz, insanımıza nasıl destek olabiliriz, yoksulluğu nasıl azaltabiliriz, üreten insanlara nasıl katkı sağlayabiliriz diye büyük çaba harcıyoruz” diyen İmamoğlu, “Göreve geldiğimizden beri bakın bakın. , bizim verilerimiz değil ama TÜİK verilerine göre göreve geldiğimizden bu yana İstanbul’da ekili alan 50 bin hektar büyüdü. İmkan verirseniz aslında İstanbul’da tarımla bu kadar pahalı şeyler yapılabilir. İstanbulluların evlerine ve mutfaklarına unun üretildiği tarlalardan daha ucuza gıda alınabileceğini, gıda güvenliği açısından hem sadık hem de lezzetli gıda ile buluşabileceğini, gıda güvenliğini artıracak bir biçimde halkımıza kanıtladık. İstanbulluların morali bozuldu” dedi.

“BUNU YAPARSAK KUSURLARIMIZ OLABİLİR, KUSURLARIMIZ OLABİLİR”

Seçim kampanyasıyla ilgili konuşan İmamoğlu, “Desteklemeye devam edeceğiz. Gerçek işler yapmaya devam edeceğiz. Yarım kalan işlere başlamaya ve insanımızın ihmal edilen ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Bunları neden başarıyoruz biliyor musunuz? tek farkımız ‘Ben her şeyi bilirim’ demiyoruz, “Bilen insanlarla çalışıyoruz. Vatandaşların acılarını dile getirdiği sandalyeler bunlar. Vatandaşa sınırları bildirecek makamlar değiller. Bu sebeple bazı eksikliklerimiz olacak, bazen unutacağız. Toplumun ve belli kesimlerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bu platformdan çıkıp dile getireceklerdir.” Vatandaşa hizmetle yükümlü yöneticiler olarak onları saygıyla karşılayıp her türlü imkanı sunacağız. Onların ihtiyaçlarını karşılamak zorundayız.Yanılıyor olabiliriz.Hatalar yapmış olabiliriz.Ama o hataları da düzelteceğiz.Halkımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz.Göreceksiniz, dimdik ayakta durun.Kazanmaya devam edeceğiz. Hem bir sonraki İstanbul seçimleri hem de İstanbul ilçe seçimleri.Biz bununla yetinmeyeceğiz.Ülkemizin bu talihsizliğini bundan sonraki seçimlerde de yenmek için kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Bundan kimsenin şüphesi olmasın. vesileyle yıldık yolumuza devam edeceğiz ama vatandaşımızın karşısına çıkacağız eksiklerimiz için onlardan özür dileyeceğiz onlarla konuşacağız konuşacağız burada eleştirileri alıp tacı alacağız. Vatandaşlarımızın istek ve tavsiyeleri ile önümüze bakacağız. ve milletin hizmet alması için milletin güçlerinin bu millete bağlı olarak tesis edilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Unutmayın ki buradaki kardeşiniz asla pes etmeyen bir kardeştir, bunu herkes bilmeli.”

salipazari-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu