Haber

Manavgat’ta Tüplü Kamyondan Cep Telefonu Çalındı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, tüplü kamyonun açık camından cep telefonunun çalındığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Telefon sahibinin kovalaması sonucu yakalanan zanlı, polis tarafından bıçağı çekince etkisiz hale getirildi.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi üzerindeki bir tüp bayisinin önünde meydana geldi. Bayilik önünde kısa süre park halinde kalan tüp yüklü tırın sürücüsü, geri döndüğünde cep telefonunun yerinde olmadığını gördü. Hızla iş yerine dönen sürücü, iş yeri sahibi ile güvenlik kamerasını izleyince açık camdan telefonunun alındığını fark etti. Görüntülerde, sırt çantalı ve şortlu bir kişinin, elindeki elmayı yerken aracın etrafını kolaçan ettiği, açık camdan cep telefonunu alıp çantasına koyduğu ve ardından uzaklaştığı anlar yaşandı.

Sürücü ve iş yeri sahibi durumu polise bildirdikten sonra araçlarına binerek zanlıyı aramaya başladı. Şahıs, yaklaşık 700 metre uzaklıkta boş bir arazide bulundu. Telefonu vermesi istenen zanlı, çantasından çıkardığı ‘kelebek’ isimli bıçakla sahibini ve sürücüyü tehdit etti. Olay yerine gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler zanlıyı etkisiz hale getirirken, çantasından çaldığı cep telefonu ve tehdit için kullandığı kelebek bıçağı çıktı. Adının Orhan Yerli olduğu belirlenen zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ilıca Cezaevi’ne gönderildi. – ANTALYA

orhangaziajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu