Yaşam

İstanbul Kitap Fuarı’nı 409 bin kişi ziyaret etti

Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümünde ‘Yaşasın Cumhuriyet’ temasıyla 28 Ekim – 5 Kasım 2023 tarihleri ​​arasında 40’ıncı kez düzenlenen TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı, 408 bin 652 kitap severi ağırladı. Fuara 998 yayınevi, marka ve sivil toplum kuruluşu katılırken, 2800 yazar da okuyucularıyla buluştu. Fuar bu yıl 376 kültürel etkinliğe sahne oldu.

TÜYAP Fuarcılık Kümelenmesi’nin Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlediği 40. İstanbul Kitap Fuarı’nın 5 Kasım Pazar günü saat 20.00’de sona erdiğini belirten Tüyap Fuarlar İmal A.Ş. Genel Müdür İlhan Ersözlü, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında 40’ıncı kez düzenlediğimiz Kitap Fuarı bu yıl her yönüyle ayrı bir önem taşıyor. Fuarımızı bu yıl 408 bin 652 kitapsever ziyaret etti. İmza günleri ve etkinliklerinde okuyucularıyla buluşan yazarlarımıza, katılımcı yayınevlerine ve sivil topluma teşekkür ederiz. “Fuarlarımıza yoğun ilgi gösteren kuruluşlara teşekkür ederiz. Gelecek yıl 41. İstanbul Kitap Fuarı’nda tekrar buluşmayı umuyoruz” dedi.

Kitap fuarı ve Tiktok iş birliğinde düzenlenen, kullanıcıların okudukları kitaplarla ilgili çeşitli içerik ve inceleme görselleri paylaştığı, tartıştığı ve tekliflerde bulunduğu #KitapTok Türkiye topluluğu, 9 gün boyunca TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’nda kitapseverlerle bir araya geldi. (KÜLTÜR VE SANAT HİZMETİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu